Dit is Marius, hij huilde zich vaak in slaap

Written by oanacipca

Posted on December 10, 2017

Dit is Marius, hij huilde zich vaak in slaap
Marius, een lief jongetje van toen 4 jaar, werd door zijn moeder en haar partner achtergelaten bij een tante van 12 jaar. Zelf nog een kind. Omdat zijn moeder met haar partner naar het buitenland ging. Marius werd door de tante zwaar verwaarloosd, kreeg geen of te weinig te eten, werd veelal alleen gelaten en huilde zich steeds in slaap, zonder dat iemand zich om hem bekommerde. De buren hoorde zijn huilen en namen contact op met de gemeente. Dat is zijn geluk, want 6 maanden geleden werd Marius opgenomen in Casa Kiwi*
Marius wordt nu in Casa Kiwi ondersteund door Eefje Perey. Dit zijn haar beweegredenen:

“Als moeder van twee jongens van 4 en 6 jaar (op de foto rechts) die opgroeien in een gelukkig gezin waar het ze aan niets ontbreekt, vind ik het belangrijk dat zijIMG_5589 ook oog krijgen voor mensen die minder geluk hebben. Dat het ook anders kan en dat het allemaal niet zo vanzelfsprekend is in het leven. Lieve Marius heeft ongeveer dezelfde leeftijd als Tom (6 jaar) en ook hij verdient een toekomst. Net zoals zoveel andere kinderen in de wereld. Het is mooi om te zien dat Tom zichzelf in hem herkent en dat hij op zo’n jonge leeftijd al begrijpt dat je iets kunt betekenen voor een ander, als is het maar iets kleins. Dat wil ik mijn kinderen meegeven en bij Stichting Wanna Help weet je zeker dat jouw bijdrage ook echt een verschil kan maken.”

Wil je ook iets betekenen voor een kind, neem dan contact met ons op en investeer net als Eefje in de toekomst van wees- en  achtergelaten kinderen in Roemenië.
————-
* Casa Kiwi. In het hart van Targu Mures ligt een door ‘Casa Kiwi’ gesticht ‘familie-huis’. Hier krijgen kinderen een onbezorgde jeugd, die ze daarvoor niet hebben gekend. Sinds 6 maanden woont Marius samen met 9 andere kinderen bij Casa Kiwi.
IDEAL_Logo [maxbutton id=”1″]
 

Auteursrechten © Stichting Wanna' Help 2024.   Alle rechten voorbehouden.
Powered by EMOTIONstudios