Schoolactie van OBS De Bundeling: GROOT SUCCES!

Actie OBS de BundelingMet Kerst hebben de kinderen van OBS De Bundeling door allerlei ludieke acties geld bij familie en school ingezameld voor hun vrienden uit het weeshuis in Roemenië. Hun kerstproject van 2014 was het geld inzamelen & verdienen via allerlei activiteiten, waaronder het wereldrestaurant.

In groep 4 draaien ze gedurende kerstmarkt de filmpjes van Minuscule, verkochten ze koffie aan familie, en nog veel meer.

De team van Stichting Wanna' Help heeft door middel van een fotopresentatie aan de kinderen van OBS de Bundeling laten zien waarvoor zij zich inzetten. Een aantal groepen hebben ook een spreekbeurt voorbereid over onze Stichting.

Zo'n 90 kinderen hebben een spaarvarkentje gekregen waarin zij de donaties konden inzamelen. De kinderen waren erg onder de indruk dat het niet vanzelfsprekend is voor ieder kind dat hij of zij zwemlessen, ballet of een sport kan uitoefenen.

Dankzij de Kerstactie van de school OBS De Bundeling zagen Actie OBS de Bundeling 3de kinderen van Casa Kiwi er met Kerst keurig uit in hun mooie nieuwe kleren en kunnen zij zich inschrijven voor een hobby.

Een `schouderklopje`van ons voor al deze kanjers die nu al zo goed bezig zijn voor de medekind.