Waarom helpen?

…Omdat 60.000 Roemeense kinderen in de steek zijn gelaten

Als wij niet ingrijpen is dit hun toekomst in Roemenië! Dit zijn weeskinderen die leven in de riolering onder de straten van Boekarest. Daar ligt een verborgen wereld. Bunkers, catacomben en riolering die bewoond worden door vergeten weeskinderen, daklozen en drugsverslaafden. De meesten van hen zijn verslaafd aan het snuiven van Aurolac, een soort verfverdunner.

 

Een trieste waarheid in een land van de Europese Unie.

…Omdat wij zien dat deze kinderen anders geen toekomstperspectief hebben

Weeskinderen die 18 jaar worden, moeten bijna altijd het weeshuis verlaten. Vanaf dan moeten zij zichzelf zien te redden. Tegen dit moment zien de kinderen enorm op. Rond hun 13de – 14de jaar beginnen ze zich dit te realiseren. Het maakt hen erg onzeker over hun toekomst. Onze acties zijn erop gericht deze kinderen zelfvertrouwen te geven door te investeren in hun talenten.

…Omdat talent pas waarde krijgt wanneer we het benutten

Wanna’ Help zorgt ervoor dat ook deze kinderen kunnen sporten, muzieklessen kunnen volgen, hobby’s kunnen hebben en zich zo veel mogelijk onbezorgd kunnen ontplooien. Wanna’ Help gaat daarvoor intensieve en nauwe samenwerkingsverbanden aan met weeshuizen. Een voorbeeld hiervan is het Casa Kiwi weeshuis in Roemenië. Dankzij Wanna’ Help kunnen de kinderen in dit weeshuis sporten, muzieklessen volgen en hun hobby’s uitoefenen.

We hebben je hulp nodig!

Word donateur

Veel van de kinderen in weeshuizen in Roemenië komen uit zeer arme dorpen waar gezinnen voedsel, kleding en speelgoed nodig hebben. De kinderen die we tegenkomen zijn ondervoed en hebben nog nooit gehoord van speciale babyvoeding, melk of vitamines. Wanneer ons team met pakketten op bezoek komt, zien we een glimlach op de gezichten van de kinderen en de twinkeling in hun mooie en oprechte kinderogen. Laat ons ze helpen!

Doneer nu!

 

Amount

Auteursrechten © Stichting Wanna' Help 2024.   Alle rechten voorbehouden.
Powered by EMOTIONstudios