Fase 1 van het kinderziekenhuis in Tarnaveni is afgerond

Written by oanacipca

Posted on December 11, 2016

Kinderziekenhuis Tarnaveni verdient ons hulp! 
Met hulp van de donateurs van APG SWAP is de eerste renovatiefase van het kinderziekenhuis afgerond.
Het kinderziekenhuis in Tarnaveni behandeld gemiddeld 70 kinderen per maand. Op dit moment zijn er 6 baby’s achtergelaten. Totdat deze baby’s geplaatst kunnen worden in een gastgezin of een weeshuis, kan het maanden en soms wel jaren duren. Ons team bezoekt regelmatig deze ziekenhuizen om tijdig in te grijpen en om het proces van plaatsing in een thuisomgeving te versnellen.
In de eerste fase van dit project zijn er twee toiletten gebouwd, een badkamer en een behandelkamer verbouwd en ingericht. De baby’s hebben ook nieuwe bedden gekregen met nieuwe matrassen en dekens.
Wij willen HELPEN! 
Stichting Wanna’ Help! heeft EUR 15.000,- nodig om het kinderziekenhuis uit Tarnaveni te voorzien van nieuwe badkamer, behandelkamer, baby kamers, renovatie van inbouwbaden, nieuwe ramen, deuren en vloeren evenals de isolatie van de kinderkamers, kinderbedden en babyspeelgoed. Daarbij willen wij een ruimte inrichten als thuisomgeving waar baby’s veilig kunnen spelen. Op deze manier kunnen deze baby’s geprikkeld worden door hun omgeving in plaats van dat zij lang in bed liggen zonder speelgoed en warm contact. Wij zijn dankbaar dat APG SWAP deze eerste fase heeft willen sponsoren!
Lees meer over dit project hier

Auteursrechten © Stichting Wanna' Help 2024.   Alle rechten voorbehouden.
Powered by EMOTIONstudios