Steun onze IRONMAN op 6 augustus a.s.

Written by oanacipca

Posted on July 23, 2017

Op 6 augustus is IRONMAN Maastricht-Limburg. Drie toppers uit de regio gaan van start aan de beroemdste triatlon ter wereld. Eric Jansen (zwemmen), Luc Weijmans (rennen) en Hans Hendriks (fietsen) zijn het team Wanna’ Help. Zij laten zich sponsoren voor de toekomst van weeskinderen in Roemenië.
De opbrengst van deze sponsoractie gaat naar ons project integratie van jongeren uit kinderhuizen en slachtoffers van mensenhandel in de maatschappij. Weeskinderen die 18 jaar worden, moeten bijna altijd het weeshuis verlaten. Vanaf dan moeten zij zichzelf zien te redden. Tegen dit moment zien de kinderen enorm op. Rond hun 13de – 14de jaar beginnen ze zich dit te realiseren. Het maakt hen erg onzeker over hun toekomst.
Kamertraining Bacau is een plek waar honderden jongeren een nieuw begin hebben gevonden. Iets waarover ze misschien niet durfden te dromen. Hier vonden ze onderdak, eten, onderwijs en zorg. In feite hebben ze een familie gevonden die ze nooit eerder hadden. Dit spreekt onze Stichting enorm aan en daarom willen we de krachten bundelen en samen met sponsoren en vrijwilligers ervoor zorgen dat er nog meer jongeren een toekomstperspectief krijgen. Dit project is bedoeld voor zowel jongeren die voorheen in staatscentra werden opgevangen als voor hen die in riskante omstandigheden verkeren (o.a. slachtoffers van mensenhandel).
Wij zijn trots op Eric, Luc en Hans. Wij zullen hen toejuichen over de finish.
Wilt u de sponsoractie van Eric, Luc en Hans ook financieel steunen?
Dat kan zowel via de rekeningnummer van Stichting Wanna’ Help: 
NL26 RABO 0302 790519 als rechtstreeks bij de 3 toppers! Bij voorbaat dank namens onze stichting!
Help mee!
IDEAL_Logo [maxbutton id=”1″]
 

Auteursrechten © Stichting Wanna' Help 2024.   Alle rechten voorbehouden.
Powered by EMOTIONstudios