Tandenborstels, tandpasta en brilmonturen gedoneerd

Written by oanacipca

Posted on October 28, 2018

Afgelopen week zijn wij op bezoek geweest bij Casa Sf. Maria met tandenborstels en tandpasta van Mondzorg Supheert evenals met kinderbril monturen. In dit huis draagt ruim de helft van de kinderen een bril. Wij hebben de monturen gedoneerd gekregen van Opticien Bril Negenentwintig ook uit Wageningen. Het was fijn om dit persoonlijk te kunnen overhandigen aan zuster Marinela.
Casa Sf. Maria ligt in het dorp Barati, gemeente Margineni, district Bacau en biedt een tehuis aan 50 kinderen van tussen 3 en 18 jaar. Onze stichting steunt de talentontwikkeling van deze kinderen sinds de zomer van 2016. De kinderen volgen danslessen, zwemlessen, turnen, volksmuziekdans, piano, judo, karting, tekenles, canto, journalistiek, informatica en gitaarlessen.
Wil je ook investeren in een talent van een kind?
Dat kan op de volgende rekening: NL26 RABO0302 790519 t.a.v. Stichting Wanna Help
[maxbutton id=”1″ ]
 

Auteursrechten © Stichting Wanna' Help 2024.   Alle rechten voorbehouden.
Powered by EMOTIONstudios