Astrid Hahnraths, wordt onze nieuwe penningmeester

Written by oanacipca

Posted on January 19, 2019

Per 18 januari 2019 is Astrid Hahnraths onze nieuwe penningmeester geworden.
Na meer dan 2 jaar zich actief te hebben ingezet voor de stichting en 3 maanden als penningmeester ad-interim, heeft Astrid besloten om de functie van penningmeester van de stichting op zich te nemen.
Als actieve ambassadrice van de Stichting heeft Astrid verschillende projecten op haar naam staan, zoals de fondsenwerving voor de verbouwing van het kinderziekenhuis in Tarnaveni dat mede gefinancierd is door de Personeelsvereniging van Provincie Limburg. Daarbij heeft zij actief deelgenomen aan Maastricht’s Mooiste run. Naast haar ervaring als moeder van 3 prachtige dochters, brengt Astrid ook een dosis goed verstand, planmatig werken en een warm hart voor het welzijn van weeskinderen in Roemenië.
Wij zijn ontzettend dankbaar en trots op de beslissing van Astrid en kijken er naar uit om als voltallig bestuur de plannen voor 2019 verder uit te werken.

Auteursrechten © Stichting Wanna' Help 2024.   Alle rechten voorbehouden.
Powered by EMOTIONstudios