Onze voorzitter spreekt tijdens de PechaKucha

Written by oanacipca

Posted on January 19, 2019

23 januari 2019
Het verlies van haar eerste dochter vlak voor haar geboorte was een life changing gebeurtenis voor onze voorzitter. Nu wil ze andere mensen inspireren om hun doelen te bereiken door het voelen van compassie voor anderen in nood. Het helpen van weeskinderen hebben bijgedragen aan  het helen van de trauma’s in haar eigen leven. Oana Cipca heeft een succesvolle stichting opgericht die nu bijna 100 weeskinderen in Roemenië helpt hun eigen talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Het geven van een doel aan deze kinderen helpt hen een positieve pad te kiezen en de toekomstige leiders van de wereld te worden, artsen, onderzoekers en veel meer.
Oana spreekt op 23 januari om 19:30 uur tijdens PechaKucha Maastricht Vol. 37 in Tapijn Kazerne. Door middel van 20 foto’s met 20 seconden per foto, verteld zij hoe compassie haar heeft genezen.

Auteursrechten © Stichting Wanna' Help 2024.   Alle rechten voorbehouden.
Powered by EMOTIONstudios